Palvelut

Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua jo vuodesta 1994

Meillä on ilo esitellä teille kattavia rakennussiivous-, rakennuslogistiikka- ja työmaapalveluitamme. Kun kyse on rakennusprojekteista, tiedämme, että tehokas ja laadukas toiminta on avain onnistumiseen.

Yhdistämällä rakennussiivouksen, rakennuslogistiikan ja työmaapalvelut tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Voitte luottaa siihen, että me pidämme huolen siitä, että työmaanne toimii sujuvasti ja turvallisesti.

Arsedel Oy - Rakennussiivoukset

Rakennussiivous

P1-siivous keskittyy perussiivoukseen ja jätteiden poistoon, kun taas pölynhallintasiivous on suunniteltu minimoimaan pölyn leviämistä turvallisuuden varmistamiseksi. Miehistö- ja toimistotilojen siivous huomioi työntekijöiden tilat, desinfiointisiivous on olennainen terveysnäkökulmasta, loppusiivous valmistaa tilat käyttöönottoa varten, ja ikkunanpesu lisää esteettisyyttä ja valonläpäisevyyttä. Yhdessä nämä palvelut muodostavat kattavan ratkaisun, joka varmistaa tilojen puhtauden ja turvallisuuden rakennusprosessin eri vaiheissa.

Arsedel Oy - Rakennuslogistiikat

Rakennuslogistiikka ja työmaapalvelut

Rakennuslogistiikka ja työmaapalvelut kattavat monipuolisia tehtäviä, mukaan lukien logistiikan koordinoinnin, haalaustyöt, työmaaliikenteen ohjauksen, raivauksen ja järjestyksen ylläpitämisen. Tämän lisäksi vastuu ulottuu valaistuksen, kulkuväylien, putoamissuojien ja muiden työturvallisuustekijöiden huolelliseen tarkkailuun ja ylläpitoon. Palvelut sisältävät myös suojaukset, osastoinnit, TR-mittaukset, perehdytykset, lumityöt, apumiestyöt, välivarastoinnin, sekä miehistö- ja toimistotilojen siivoukset. Näiden tehtävien yhteensovittaminen tarjoaa kattavan ratkaisun rakennusprojektien tehokkaaseen ja turvalliseen etenemiseen.

Arsedel Oy - Suursiivous

Suursiivoukset

Suursiivoukset kattavat monipuolisen valikoiman kohteita, mukaan lukien koulut, raput, kaupat, toimistot ja toimitilat. Koulujen suursiivoukset voivat sisältää perusteellisen puhdistuksen luokkahuoneista ja yhteistiloista. Rapuissa keskitytään portaikkojen ja yleisten alueiden siisteyteen. Kauppojen suursiivoukset voivat sisältää myymälätilojen, varastojen ja asiakasalueiden huolellisen puhdistuksen. Toimistosuursiivoukset kohdistuvat työtiloihin ja yhteisiin alueisiin, kun taas toimitilat vaativat perusteellisen siivouksen yritystoiminnan eri osa-alueilla. Näiden suursiivousten tarkoituksena on luoda puhdas, viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille organisaatioille ja tiloille.

Kotisiivoukset

Kotisiivoukset

Jokainen koti on ainutlaatuinen, ja niin ovat myös siivousvaatimuksesi. Tarjoamme räätälöityjä siivousratkaisuja, jotka vastaavat juuri Sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Tiimimme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista siivoojista. Kattava siivous kattaa kaikki kodin tilat, jättäen jälkeensä raikkaan ja puhtaan ympäristön. Sovimme siivoukset Sinulle sopivaan aikaan ja tahtiin, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Käytämme ympäristöystävällisiä ja allergiatestattuja puhdistusaineita, jotka takaavat turvallisen ympäristön perheellesi.

Arsedel Oy - Muu siivous

Muut siivoukset

Muut siivoukset kattavat erilaisia siivouspalveluita, kuten toimistosiivoukset, taloyhtiöiden siivoukset, kauppojen siivoukset ja sairaaloiden siivoukset. Toimistosiivoukset keskittyvät luomaan puhtaan ja viihtyisän työympäristön, kun taas taloyhtiöiden siivoukset palvelevat asukkaita yhteisten tilojen siivouksella. Kauppojen siivoukset tarjoavat asiakkaille viihtyisän ostosympäristön, kun taas sairaaloiden siivoukset ovat erityisen tärkeitä tartuntariskien hallinnassa ja potilaiden hyvinvoinnin tukemisessa. Jokainen näistä siivouspalveluista on suunniteltu vastaamaan kunkin kohteen erityistarpeisiin ja takaamaan puhtaus, turvallisuus ja viihtyisyys asiakkaille ja käyttäjille.

Arsedel Oy - Erikoissiivoukset

Erikoissiivoukset

Erikoissiivouksiin kuuluvat aurinkopaneelien pesu, ikkunoiden happopesut ja graffitien poisto. Aurinkopaneelien pesulla pyritään optimoimaan niiden tehokkuutta poistamalla lika ja pöly, kun taas ikkunoiden happopesut ovat erityistoimenpiteitä, joilla poistetaan pinttynyt lika ja epäpuhtaudet, palauttaen ikkunoiden kirkkauden. Graffitien poisto on erikoispalvelu, joka keskittyy poistamaan graffitit tehokkaasti eri pinnoilta. Näitä erikoissiivouksia yhdistää tarve erityisosaamiselle ja tarkkuudelle, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

Vuokrataan varastotilaa

Tarjoamme edullista varastotilaa alkaen 1 m², tarjoten asiakkaillemme kätevän ja kustannustehokkaan ratkaisun varastointitarpeisiin. Huolehdimme tilojenne turvallisuudesta ja tarjoamme joustavia vuokrausvaihtoehtoja erikokoisille tarpeille. Luotettavat varastotilamme ovat ihanteellisia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.