Koulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus on työturvallisuuden tae! Kurssimme läpäisseet saavat työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Teemme myös räätälöityjä kursseja yrityksille.

 

Rakennussiivoojakoulutus

Koulutamme osaajia rakennussiivousalalle. Kurssimme sopivat niin työttömille työnhakijoille, ammatinvaihtajille kuin alan osaajille, jotka kaipaavat erikoistumista alalle.
Kurssin päättyessä osallistujilla on erinomaiset valmiudet hoitaa vaihtelevia työtehtäviä erilaisissa rakennus- ja saneerauskohteissa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät Arsedel Oy:n (www.arsedel.fi) palvelukseen.
Perehdytämme Sinut työturvallisuuteen ja ergonomiaan, hyvään asiakaspalveluun, sekä erilaisiin työmenetelmiin ja -välineisiin huolellisesti. Kurssin jälkeen olet osaaja niin raivaus- ja ylläpitosiivouksessa kuin erilaisissa erikoissiivoustöissä.

Koulutuksien järjestäminen

Ilmoita meille kiinnostuksestasi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä tulevista koulutuksista. Mikäli haluat varata yrityksellesi koulutuksen, ota yhteyttä ja sovitaan toteutuksesta joko meidän tai yrityksesi tiloissa.

 

Ilmoittautumislomake

Kiinnostuitko?